Recenzie

erika-4

Spokojné nevesty mi môžu svoju recenziu napísať na koniec tejto stránky ĎAKUJEM…


73 komentárov

Nikola Šošková

20. novembra 2018 at 8:01 pm

Katka je ukážkovým príkladom človeka, ktorý robí svoju prácu s veľkou láskou. Veľmi si ceníme nielen Katkin profesionálny prístup, ale aj jej ľudský prístup. Katka je nielen veľmi kreatívna osôbka s vynikajúcim zmyslom pre detail, ale aj osoba s úžasnou pozitívnou energiou, ktorá Vám ochotne poradí a pomôže so všetkým, čo treba. Katka, ďakujeme Vám za nádhernú výzdobu, ktorá výrazným spôsobom prispela k jedinečnej atmosfére. Vďaka Vám sa nám (najmä neveste) splnil sen o svadobnej výzdobe plnej dekorácií z prírodných materiálov a prekrásnej kvetinovej výzdobe. Bolo pre nás cťou s Vami spolupracovať. So srdečným pozdravom, Nika a Peťo. ?

Kristína

13. novembra 2018 at 3:00 pm

Musím povedať, že výzdoba bola ešte krajšia ako som si predstavovala 🙂 Napriek mojím mnohým zmenám a napriek tomu, že sme detaily nestihli prebrať osobne som bola maximálne spokojná. Svadobčanom aj personálu z hotela sa výzdoba veľmi páčila, všetci chválili. Katka veľmi milá osôbka. Precízna. Dáva si záležať na detailoch, ktoré mňa ani nenapadli 🙂 Obrovské ĎAKUJEM.

Gabriela

3. októbra 2018 at 4:05 pm

Katka , chcem sa ti z celého srdiečka poďakovať za prekrásnu výzdobu , ktorá prekonala všetky moje očakávania . Hostia boli taktiež unesený ! Som veľmi rada , že som natrafila na tak milú , šikovnú ,trpezlivú a serióznu osôbku ako si ty . S láskou Gabika

Majka

29. augusta 2018 at 10:53 am

Katka ďakujeme Ti za krásnu výzdobu. Komunikácia, ústretovosť, nápaditosť, trpezlivosť, všetko TOP. Kati urobila si náš svadobný deň ešte krajším ako som si predstavovala, odporúčam všetkými desiatimi. Si poklad! P.S. kvietka sú stále ako čerstvé 🙂

Mária Ragulová

28. augusta 2018 at 9:49 pm

Touto cestou by som chcela vysloviť obrovské ďakujem p.Chrapčikovej za realizáciu našej svadobnej výzdoby.
Hľadali sme niečo, nie úplne bežné, niečo výnimočné a toto bola naša najlepšia voľba.
Kráľovsky modrá výzdoba k nám sadla výborne a bola dokonalým doplnením celej atmosféry a témy svadby.
Nielen profesionalita, ale aj individuálny prístup a snaha o splnenie všetkých prianí a požiadaviek – to je presne to, čo sme hľadali.
Prajem veľa úspechov, pozitívne recenzie a odporúčania budeme šíriť i medzi našich známych.
S pozdravom Majka a Jarko Holíčkovci ☺️

Sona

15. júla 2018 at 11:26 pm

Pani Chrapčíkovú a jej agentúru som našla cez internet, keď som hľadala svoje vysnívané volánikové mašle, ktorými ma inšpirovala práve jej prácou zverejnenou na tejto stránke. Chcela by som vyzdvihnúť jej ochotu a príjemnú komunikáciu vo veci požičania svadobnej výzdoby, vďaka ktorej bol náš deň do detailov dokonalý. Podotýkam, že ide o kvalitný materiál a nádherný detail do romantickej svadby. A aj vďaka pomerne veľkej vzdialenosti prebehlo požičanie hladko a bez stresu, čo ocení každá nevesta pred svadbou. Môžem len a len odporúčať !!! 🙂

mariana a karol

9. júla 2018 at 7:36 am

Katka ma predovšetkým zaujala svojou tvorbou a už prvý kontakt má uistil v
tom že “chémia” funguje a bude to super spolupráca. Svadbu sme mali v Bystričke Rezidencia Montana kde si miesto žiadalo jemnú výzdobu s prvkami prírody aby všetko zapadalo do kontextu. Ja som mala jasnú predstavu a Katka to dotiahla ešte viac do super výzdoby… mala veľa nápadov ktoré vo finálnej verzii vyzerali super. Boli sme maximálne spokojní a Katkinu prácu môžem s čistým svedomím doporučiť ďalej.. Katka bola si úžasná a patrí ti veľké ďakujem… mariana

Michaela G.

26. júna 2018 at 7:40 pm

Veľmi pekne ďakujem za skvelú spoluprácu.. naozaj môžem len odporučiť:)

Gabika a Miško 26. Máj 2018

7. júna 2018 at 8:57 pm

Náš svadobný deň sa konal v Žiline v SLOVAKII a výzdoba, akú sme si vysnívali bola úplne dokonalá, presnejšie ešte krajšia ako sme si ju predstavovali a tak isto aj všetci naši hostia boli očarení. Vysoké zlaté svietniky spoločne s kvetmi a sviečkami vytvárali veľmi elegantný dojem čo bol môj cieľ aby naša svadba bola jemná a zároveň elegantná. Taktiež svadobná kytička bola krásna a aj kytičky pre mamičky boli dokonalé. Katka je úžasne milý a ústretový človek s ktorým bola radosť komunikovať. Preto by som sa chcela Katke a celému tímu TIP TOP výzdoba poďakovať za skvelý prístup, poradenstvo, úžasne kvety a celú výzdobu sály.

Drahé nevestičky vrelo odporúčam spoluprácu s TIP TOP výzdoba, uvidíte že nebudete ľutovať.

ĎAKUJEME 🙂

Veronika Mundok

5. júna 2018 at 10:16 pm

Nasa svadba sa konala v Terchovej a Katka i jej team nam pripravili nadherne vyzdobene priestory. Po vstupeni do saly nam vyzdoba vyrazila dych a wow efekt sa dostavil okamzite. Bol tam! Katka ma uzasny zmysel pre detail a obrovsky talent na dekorovanie, aranzovanie i dizajn sa nezaprie. Svadbu sme riesili na dialku a komunikacia s Katkou a jej agenturou bola svizna a velmi proaktivna. Velmi mily, ludsky a zaroven vysoko profesionalny pristup. Myslim, ze som bola celkom narocny klient s jasnou predstavou, no finalna vyzdoba skutocne predcila moje ocakavania. Vsetkym nevestickam vrelo odporucam. DAKUJEME ?

Zuzka a Ľubko 2.jún 2018

5. júna 2018 at 6:37 pm

Ďakujeme za krásnu,priam očarujucu výzdobu.Maximálna spokojnosť,dievčatá sú veľmi šikovné,zlaté ručičky,a hlavne ústretovosť,to sa veľmi cení,všetko dokonalo ladilo,svadobčania boli úplne unesený,a dievčatám posielajú veľké chvály!!!Veľké Ďakujeme za všetko,vytvorili ste niečo uzasne,čo urobilo náš veľký deň niečím nezabudnuteľným a krásnym!?

Bea a Rado

5. júna 2018 at 11:56 am

Dakujeme velmi pekne za zapozicanie zlatych stoliciek Chiavari. Vsetko prebehlo hladko a presne podla dohody, komunikacia vynikajuca, dovoz a odvoz uplne bezproblemovy. Stolicky krasne v perfektnom stave.
Vrelo odporucam vsetkym.
Vela spokojnych neviest vam prajeme do buducna a este raz dakujeme.

Martina

30. mája 2018 at 8:28 pm

Chcela by som sa poďakovať Katke za deluxe vyzdobu na moju vysnivanu oslavu vo farbach cierna-biela-cervena.Vyzdoba bola naozaj luxusna a urcite odporucam Katkine sluzby. DAKUJEM este raz za všetko .

Martina

Maťa a Miško

12. mája 2018 at 8:36 pm

Dievčatá nám spravili úplne úžasnú výzdobu! Svadbu sme mali v Terchovej. Vedeli sme, že chceme vintage štýl, ktorý sa do toho prostredia perfektne hodil – drevené prvky, jutovinu a všetko, čo k tomu patrí. Katka nám všetko prenajala a dokopy to vyzeralo krásne. Na kvety sme nemali veľmi kontkrétnu predstavu – páčili sa mi skor drobné kvietky a chcela som tam fialovú. Ostatné sme nechali na ňu a oplatilo sa. Krásne nám to nakombinovala, všetko krásne ladilo a všetkých sa páčilo. Na dievčatá je naozaj spoľah, sú praktické a flexibilné. Možeme len odporučiť! 🙂 škoda, že už ďalšiu svadbu neplánujeme 😉

Lucka a Miško

6. februára 2018 at 10:02 am

Svadobný obrad aj hostinu sme mali v drevenici v Terchovej. Nakoľko nemám veľmi rada rezané kvety, chceli sme mať vo výzdobe dôraz na šišky. A Katka našu predstavu preniesla do reality nad moje očakávania. Keď som vkročila do vyzdobenej sály, priam mi vyrazilo dych, aké to bolo nádherné. Aj vďaka krásnej výzdobe bola naša svadba čarovná. Hostia boli tiež nadšení, cítili sa príjemne v pekne vyzdobenej sále. Katka je milá, profesionálna, kreatívna osoba, s ktorou bolo radosť komunikovať. Patrí jej naše veľké ĎAKUJEM.

Tomáš a Mária

25. októbra 2017 at 8:04 pm

Výzdoba bola jednoducho úúúúžasnáááá. Ešte krajšia ako sme si ju predstavovali, aj všetci hostia ňou boli očarení. Svadobnú kytičku mi všetci obdivovali, nádherne voňala. Veľmi pekne zo srdca ďakujeme za ústretovosť, skvelé poradenstvo, nádherné kvety a celú prípravu. Odporúčame výzdobu TIP TOP lebo naozaj taká bola a sami by sme ju takto nikdy nedokázali vytvoriť a navyše všetko bolo urobené za nás 😉 ĎAKUJEME

Andrea Vlčanská

9. októbra 2017 at 11:30 am

Výzdoba bola prenádherná a sála pôsobila luxusne a stokrát krajšie než som si predstavovala. Týmto sa chcem veľmi poďakovať Katke za splnenie mojich predstáv o krásnej svadbe, za ochotu a za príjemný a priateľský prístup. Boli sme všetci nadmieru spokojní a určite vrelo odporúčam každej budúcej neveste.

Veronika Polackova

4. októbra 2017 at 8:03 pm

Veľmi pekne ďakujeme za výzdobu, bola krásna a podľa našich predstáv a očakávaní. Oceňujem že pani Katka je veľmi flexibilná a že nám vyšla v ústrety so všetkým čo som si ja vysnívala. Dostávali sme samé pochvaly. Vrelo odporúcam 🙂

Majka

4. októbra 2017 at 7:53 am

Katka je jeden užasny človek…planovanie mojej svadby prinasalo vela prekažok aj zmien..ale mala so mnou trpezlivosť…to čo som chcela sme spolu aj dobojovali…mohla som sa na nu uplne spolahnuť…a vyzdoba bola šupa…Tip Top…
Ked sme vošli do sály bolo to ako v rozpravke…odporučam jednoznačne…za super cenu super praca…

Majka Vallová

1. októbra 2017 at 10:24 pm

Ďakujeme za prenádhernú svadobnú výzdobu! Hneď ako sme vošli do svadobnej sály, všetci sme zostali očarení 🙂 S Katkou sme komunikovali iba cez email, lebo svadbu sme organizovali zo zahraničia, ale dokázala úžasne vystihnúť štýl svadby a celkový dojem predčil naše predstavy. Nádherná práca, vrelo odporúčam!! Ešte raz veľmi pekne ďakujeme 🙂

Katka a David

28. septembra 2017 at 11:04 pm

Asi napíšeme to, čo každý jeden kto s Katkou spolupracoval. Lepšie sme si naozaj vybrať nemohli. Katuška splnila všetky naše predstavy do bodky. Je to proste odborník vo svojom fachu. Komunikácia výborná, ešte aj naše výmysly a zmeny na poslednú chvíľu boli na 100 percent vyslyšané a splnené.
Kto chce mať svoj veľký deň podľa svojich predstáv, nehávajte a choďte do toho s Katkou a všetko bude tip-top 😉

Adriana & Milan, 16.9.2017

21. septembra 2017 at 9:59 pm

Mila Katka,
nasa svadba bola vdaka Tvojej praci vysnivana realita..dakujeme velmi pekne za Tvoju ochotu, pomoc, kreativne napady, myslienky, splnenie mozneho-nemozneho 🙂 a nezabudnem nikdy, ze si kvoli istemu slubu den pred svadbou vycestovala, aby si slub splnila 🙂 vsetko bolo krasne, do posledneho detailu premyslene, nastajlovane, vystihla si uplne vsetko tak ako sme si to zelali , dokonca este krajsie.. hostia boli nadseni, ja s muzom ocareni tou krasou ktora podciarkla atmosferu, to co sme prezivali.. velke dakujem! si velmi sikovna, zodpovedna ,nadsena pre svoju pracu, zlata, komunikativna, ochotna zienka ktora robi pracu s laskou..a vsetko to co som vymenovala je na Tvojej praci vidno.. nevahajte mile nevesty, Katka je zaruka ze budete skutocne spokojne, nadsene, a budete mat zimomriavky ked vstupite do vyzdobenej miestonosti , presne ako ja 🙂

Maťa a Tomino

13. septembra 2017 at 7:17 am

Keď sme sa rozhodovali pre agentúru, ktorá nám vyzdobí sálu, ani som netušila, že sa budem rozhodovať zrovna pre tú, ktorá je od nás 100 km. Dostali sme všelijaké ponuky, no táto agentúra jednoznačne vyhrala, nielen z finančnej stránky, ale aj tým, aký mala ku mne prístup Kačenka.
Všetko so mnou preberala, bola trpezlivá, nikdy ma neodbila, mala vždy super nápady, čo ako vylepšiť a prispôsobiť našim podmienkam.
A výsledok? Bol ÚŽASNÝ!!! Bola som očarená nie len ja, ale aj hostia!
Kačenka, moc Vám ďakujem! Si skvelý človek a dúfam, že budeš aj iným nevestičkám (teda, nie len nevestičkám) robiť takú radosť, ako ste spravili mne!
Keď sa rozhodnete pre „Výzdobu TIP-TOP“ určite neoľutujete!

Lucia Maťková

12. septembra 2017 at 10:39 pm

Milá Kačenka, chceli by sme sa zo srdca poďakovať Tebe a Tvojmu tímu za tú najkrajšiu svadobnú výzdobu…Vďaka nej bola naša svadba nielen krásna, ale aj nezabudnuteľná… Na Tvojej práci je vidieť, že do nej dávaš svoje maximum, a to dodáva každej svadbe jedinečné čaro. Práca je pre Teba nielen povolaním, ale aj naplnením…
Katka má milý, ústretový prístup, dokáže vybaviť aj nemožné a so všetkým sa vie vyhrať aj do najmenších detailov….Z priestorov neodíde, kým všetko nieje úplne TIP TOP…
Neustále hľadá niečo nové a nápadité, aby nevestám a ženíchom splnila ich sny…A takto sa aj pre nás stala svadba nielen snom, ale aj skutočnosťou….
Všetkým nevestám prajem, aby si mohli tak, ako my (a samozrejme aj naši hostia, priatelia a pod.) povedať, že vďaka Katke a jej vynikajúcemu tímu z Výzdoby TIP TOP bola naša svadba tým NAJKRAJŠÍM DŇOM v živote!!!

Dominika a Rastislav

10. septembra 2017 at 12:20 pm

Ďakujeme za krásnu výzdobu a ochotný a trpezlivý prístup Katka. Kvetinky Krásne rozvoniavali po celej sále. Podarilo sa ti v kultúrnom dome vytvoriť krásnu svadobnú sálu a výzdobu mi chválili aj muži a to už je čo povedať ! Ešte raz ďakujeme.

Miška

4. septembra 2017 at 1:30 pm

Ďakujeme krásne, Katka,za prenadhernu kvetinovú výzdobu, prenájom vecí ,ale hlavne za individuálny prístup, ale hlavne ochotu zrealizovať každú jednu predstavu nevesty. Snáď sa po druhýkrát nebudem vydávať, ale keby náhodou, tak voľba je jasná:)Prajeme veľa úspechov pri Tvojej úžasnej práci. Miška a Martin

Lucia a Matúš

30. augusta 2017 at 7:51 pm

Ďakujeme za očarujúcu výzdobu, ktorá nás čakala v svadobnej sále 🙂 Výber kvietkov a ich kombináciu sme nechali na Katke a to bolo tým najlepším rozhodnutím. Svadobná kytica bola ešte dokonalejšia ako v mojich predstavách, čo veľmi oceňujem.

Prajem veľa šťastia a odporúčam všetkým nevestám, aj tým najnáročnejším.

Lýdia

29. augusta 2017 at 8:06 pm

Nedá sa ani slovami opísať akú nádhernú, dokonalú výzdobu robia tieto šikovné TIP TOP dizajnérky. Patrí im obrovské ĎAKUJEM za ich prístupovať,ochotu, spoľahlivosť a mohla by som tu písať všetko čo k tomu patrí. Všetkým budúcim nevestám vrelo odporúčam :-):-):-)

Michaela

6. augusta 2017 at 10:00 pm

Ďakujem za prenádhernú výzdobu, ktorá urobila náš deň nezabudnuteľným. Katka je ochotná, flexibilná, nápomocná, nápaditá, kreatívna a spoľahlliva. Má skvelý prístup ku nevestám, perfektné služby, vybavenie aj nápady. Výzdoba všetkým vyrazila dych a bola krásna( najviac však neveste). Vrelo všetkým odporúčam, určite neoľutujete, výber výzdoby tip-top bol jedným z najlepších rozhodnutí.
Ďakujeme :-*

Barbora & Mário

28. júna 2017 at 2:59 pm

Málo kedy dávam na prvý dojem, ale tu to bolo to najlepšie rozhodnutie! Milé nevestičky, lepšie som si vybrať nemohla. Napriek mojím viacerým výmyslom, zmenám a nápadom sme si s Katarínkou neskutočne sadli a ona mi ochotne vo všetkom vyhovela a poradila. Hostia boli očarení a ja nadmieru spokojná! Ešte aj deň pred svadbou sme všetko nečakané hravo zvládli 🙂
Ďakujeme Katarínka :*

Lenka Hoskova

27. júna 2017 at 5:25 pm

Dakujeme Katke a jej timu za krasnu a specialnu vyzdobu. Aj pri poziadavke na nie celkom typicku svadobnu vyzdobu s ciernymi doplnkami, Katka nemala ziadnu namietku a snazila sa robit vsetko pre to, aby sme boli spokojni a aby sa co najviac priblizila mojim predstavam. Vsetci hostia boli vyzdobou okuzleni. Specialne som vdacna za flexibilitu a ochotu urobit veci naviac. Nakolko sme planovali mat obrad pod holym nebom avsak pocasie nam to prekazilo, potrebovali sme improvizovat na poslednu chvilu. Katka vykuzlila aj z jednoducheho dreveneho altanku pekne romanticke miesto. Vyzdobu tip-top odporucam a zelame Katka vela uspechov 🙂

Lenka&Lukáš

26. júna 2017 at 8:15 pm

Ďakujeme veľmi pekne za ústretovosť, nápady, a celkový dojem stál za to. Každému sa výzdoba páčila, všetko naozaj zladené, do posledného detailu. Nápad sme mali ale výzdobu ste dotiahli k dokonalosti. Tak isto aj komunikácia a prezentácia bola super, na všetkom sme sa dohodli k našej spokojnosti. S ničím nebol problém a všetko vyzeralo tak ako malo ba lepšie.
Ďakujeme

Tatiana

26. júna 2017 at 3:49 pm

Ďakujeme za pomoc s výzdobou a veľkú ochotu. Boli sme spokojní so službami. 🙂

Tomas & Katka

12. júna 2017 at 6:04 pm

Chceme sa podakovat za krasnu vyzdobu,vsetko pekne naaranzovane,uhladne, doladene podla predstav do posledneho detailu. Skvela komunikacia a ochota vyhoviet poziadavkam.Hostia vyjadrovali obdiv. Vrelo odporucame. Srdecna vdaka.

Ajka a Maťko

11. júna 2017 at 5:12 pm

Veľké ďakujem patrí úžasnej osobe Katke.Od začiatku az do úplného konca bolo všetko skvelé.Vyzdobu obdivovali všetci zúčastnení.Nas veľký deň by bez Katky nebol taký krásny ako sme si ho vysnívali.Komunikacia, prezentácia,nápady a všeličo iné predčili naše očakávania.

Zuzana

31. mája 2017 at 10:58 am

Ďakujeme veľmi pekne Katke a jej tímu za nádhernú svadobnú výzdobu! Bola presne podľa našich predstáv, nechýbali detaily, hostia nám všetko chválili. Katka je flexibilná a veľmi šikovná, vie poradiť a je viditeľné na jej práci, že ju neskutočne baví. Ak svadba – tak jedine výzdoba TIP-TOP! 🙂

JANKA A DUŠAN

30. decembra 2016 at 9:02 pm

Ahoj Katuška, sme veľmi radi, že sme mohli spoznať osôbku s veľkým srdiečkom, šikovnými ručkami a nikdy nevzdávajúce žieňa. Svadbičku sme mali v októbry a mala som dve predstavy o výzdobe, ale nevedela som sa rozhodnúť. Napokon som si vybrala. Obe predstavy sme zlúčili dokopy a vydarila sa nám úžastná romantická vintage výzdoba. Žiaľ ani fotky neukážu tie pocity a to svadobné kúzlo, ktoré naša výzdoba priniesla nám a naším cteným hosťom. Výzdoba bola pre mňa jedinečná, pretože v nej boli použité farby a detaily, pri ktorých sa cítim dobre a naplniIi moju predstavu. Katka dala dokopy moje návrhy a výzdoba dostala taký šmrnc, že vyrazila dych aj hosťom. Počúvame samé chvály a zopár ľudí si hneď pýtalo kontakt. Katka je človek, ktorá chce dotiahnuť veci dokonca a je úžastné, že všetko to pekné robí pre nás nevesty. ĎAKUJEME ! Janka a Dušan

Helenka a Karol

25. novembra 2016 at 2:14 pm

Katka, ďakujeme krásne za perfektnú luxusnú výzdobu. Obaja sme veľmi spokojní, svetelná stena získala obrovský úspech 🙂 Ešte raz vďaka za ochotu, množstvo nápadov a dokonalú výzdobu.

Martina

6. októbra 2016 at 10:05 am

S katkou sme komunikovali skoro rok, veľa vecí som pomenila a katka vykúzlila nádherný výsledok. Veľmi ochotná, ústretová a šikovná baba. Dokonale pripravila výzdobu nášho dňa, vďaka ktorej vyzeral sála a obrad naozaj nádherne. Pomáhala nám aj pomimo výzdoby keď sme mali problémy za čo jej patrí obrovská vďaka. VRELE ODPORÚČAM!!!

ĎAKUJEME

Maťka & Paťko

Michaela Kopáčová

5. októbra 2016 at 5:02 pm

Katka, ďakujeme za prekársnu výzdobu, mala obrovský úspech 🙂 ale hlavne pre nás sa aj vďaka tebe stal náš deň dokonalý 🙂 skvelá spolupráca, ochota, precíznosť 🙂 radosť spolupracovať určite odporúčame. Ešte raz ďakujeme 🙂

Maria@Kyle

26. septembra 2016 at 11:07 pm

Nadherna vyzdoba 100%
Skvela komunikacia a este lepsi vysledok so sikovnou dekoraterkou Katkou, ktora si da skutocne zalezat na svojej nelahkej praci.
Vyzdoba tip-top bola definitivne vyborna volba a prijemne odlahcenie, pred tak stresujucou udalostou ako je vasa vysnivana svadba. S manzelom sme nemohli urobit lepsie rozhodnutie.
V mene nas a vsetkych svadobnych hosti Vam patri uprimne Dakujeme.
Len tak dalej, Nech sa Vam dari!

Zuzana

8. septembra 2016 at 11:52 pm

Katke sa podarilo nádherne pretaviť naše predstavy na skutočnosť, každému a hlavne nám zastal dych, ked sme prvý krát uvideli našu krásnu výzdobu 🙂 Presne pochopila čo chceme a ako to chceme 🙂 Jediné čo mi je ľúto je, že takou výzdobou a atmosférou, ktorú v sále vytvorila, nemôžem byť obklopená každý deň 🙂

Ešte raz Katke veľmi pekne ďakujeme za jej nasadenie, šikovnosť, vkus, skvelú komunikáciu a snahu čo najviac sa priblížiť predstavám nevesty a ženícha 🙂

Michaela a Peter

5. septembra 2016 at 11:47 pm

Katka, ďakujeme za prekrásnu výzdobu. Všetci z nej boli nadšený ale my určite najviac:) skvelý prístup, výborná komunikácia, ochota a proste všetko super! môžem len a len odporúčať 🙂 ďakujeme

Soňa

4. septembra 2016 at 6:53 pm

Milá Katka a agentúra tip-top. Ďakujeme za uskutočnenie našich snov a predstáv v podobe dokonalej výzdoby. Vysnívala som si niečo, čomu si ty dala formu ( vysoké martini vázy s guľovitou výzdobou gypsí a ruží) 🙂 Naplno sme si užili tento deň a to aj vďaka Tebe, Kati. Vrelo odporúčam ďalej, skvelá komunikácia a ešte lepší výsledok 🙂 Ďakujeme ! Soňa a Ondro, 27.8.2016 DK Závodie

Vincko a Katka (23.4.2016)

23. augusta 2016 at 8:13 am

Katka skvelá žienka, ochotná, starostlivá a predvídavá. Zachránila nás pred trapasom,keď mi požičala o pár návlekov na viac :D.
S návlekmi na stoličky sme boli veľmi spokojní, nezosúvali sa, nešmýkali držali celú svadbu na stoličkách.
Určite odporúčam spoluprácu s Katkou. My sme si požičiavali len návleky, ale jej prístup bol na takej vysokej úrovni, ako keby nám robila celú výzdobu 🙂 tOpKatka

Andrea Matiašková Ivašková

1. augusta 2016 at 5:02 pm

Katka ma sikovne rucicky 🙂 Vedela z obycanej saly spravit neobycane nadhernu 🙂 Krasna praca, super spolupraca, komunikacia 🙂 Vyhovie kazdej narocnej nevesticke 🙂 Mozem len odporucit !!! Dakujeeeem :-*

Marika a Marek

27. júla 2016 at 10:54 pm

Ked ma Katka oslovila a prvykrat sme sa stretli,vobec som netusila aku vyzdobu co chcem mat…vedela som len farbu,no Katka uzasny clovek vsetko perfektne vymyslela a mne sa uz len ta predstava pacila…strasne si sa bala tej tyrkysovej a nakoniec z toho bolo nieco uzasne!Ludia za mnou chodili,ze ich mrzi,ze si to nestihli vyfotit skor ako sme vsetci vosli dovnutra!Jednoducho vytvorila si nieco neuveritelne a to nevravim o super cene,tvojej dobrosrdecnosti,ked si nam nieco dala naviac a ze toho nebolo malo,ochoty a v neposlednom rade tvojom laskavom srdiecku!Som rada,ze som ta spoznala a urcite ta budem odpporucat dalej?Este raz jedno velke DAKUJEM Kati!

Barbora a Roman

26. júla 2016 at 10:12 am

Ďakujeme za nádhernú výzdobu sály, skvelú komunikáciu a neskutočnú ochotu. Vďaka Katke bol náš deň D ako z rozprávky. Výzdoba sa páčila nie len nám ale aj svadobným hosťom. Som veľmi rada, že som mohla spolupracovať s tak milou a kreatívnou osobou ako je Katka. Takýto prístup sa dnes už vidí naozaj zriedkavo. Ešte raz ďakujeme 🙂

Erika Petrezsil

16. júla 2016 at 10:46 am

Moja mila Katka 🙂 Napisat ti komentar je to najmenej,co mozme urobit.zacnem pristupom.s Katkou som komunikovala velmi rada.radila mi,nahanala ma,ked bolo treba,splnila vsetky moje poziadavky,ba co viac….urobila toho aj kopu navyse.vdaka nej som mala krasnu svadobnu kyticu a vyzdobu,ktora kazdemu vyrazila dych a este dlho zostane v mysliach ludi…obrovska pochvala na jej stranu.aby som neukrivdila,vdaka patri aj jen manzelovi,s ktorym tvoria skvely par 🙂 Katke dakujeme za vsetko a sme radi,ze sme si vybrali prave ju.A dufam,ze este budem mat moznost ju na nejakej akcii stretnut 🙂

Miroslava Kovalikova

10. júla 2016 at 9:23 am

S Katkou sme sa spoznali cez internet. Oslovila ma na jednom svadobnom fóre. Spočiatku som si chcela robiť výzdobu sama a požičiat si od nej len zopár vecí . Ale keďže som v zahraničí a tesne pred svadbou som zistila, že to určite nestihnem, nechala som to na Katku a boli sme neskutočne prekvapení. Krásne. Komunikovali sme prevažne cez internet a pred svadbou sme sa aj osobne stretli. Milá, sympatická a veľmi šikovná osôbka. Ďakujeme Mirka a Martin

Paula Mokrá

30. júna 2016 at 10:19 am

S Katkou som sa stretla aby som si pozicala navleky,kedze som si chcela vyzdobu robiť sama. Ale ked som videla fotky jej prace, zmenila som nazor 🙂 Dohodli sme sa,komunikovali sme spolu mailom,stale sa zaujimala a radila a tak. Ked som prisla do saly,bola som v nemom úžase. Naaaaadhera,nad moje očakávania. Dokonca mi dala gratis slavobranu,dalsie dekoracie a vysla mi maximalne v ustrety aj co sa tyka ceny. Moj manzel je DJ, hral na milion svadbach a predsa povedal, ze krajsiu vyzdobu nevidel 🙂 Hodnotim len a len pozitivne,odporucam vsetkym!

Jitka Šimková

15. júna 2016 at 8:39 pm

S Katkou sme sa spoznali cez net, oslovila ma, potom sme sa stretli a od vtedy sa to vsetko zacalo, vymyslali sme farby, dekoracie, posielali 1000 mailov (bola som 3 mesiace v zahranici) dohadovali sme co a ako a tiez som si chcela vyzdobu robit sama, plna odhodlania ked sa vratim zo zahranicia vravim si “ mam dost casu na vsetko s kludom“ a dva tyzdne pred svadbou som ju zalarmovala ze to nedam, nech mi to vsetko spravi ona, ze jej verim vo vsetkom a Katka bola VELMI ALE FAKT VELMI ochotna a ustretova vo vsetkom. Doladili sme posledne detaily a uz som sa nevedela dockat ako to bude vyzerat.Mozem len a len odporucit, skvely pristup, super ceny, kvalita a hlavne vsetko robene s LASKOU .!!! 🙂 Vysledok bol priam dych vyrazajuci pre vsetkych, aj pre tych starsich 🙂 proste TIP TOP. JITKA+PETO

Simonka a Matej

14. júna 2016 at 6:25 pm

Kati dakujeme velmi pekne za neskutočne nadhernu vyzdobu.Všetci hostia boli z nej uneseni ako sa ti podarilo vytvorit z jedalne tak honosne miesto.Dokonca sa ma aj niekolko panov pytalo kto mi to tak vyzdobil 😉 .Tvoje šikovne zlate ručičky ju vytvorili uplne do bodky podla mojich predstav.Všetko bolo do detailu spravene jednoducho uplne dokonale.Dala si si na nej moc zaležat a tu ochotu lasku snahu trpezlivost vela ineho to všetko tam bolo nie len vidiet ale aj citit.Si človek s velkym srdiečkom a my obaja sme radi že sme mohli taku užasnu osobku spoznat.
Ešte raz sa musim velmi pekne podakovat za vynikajucu cenu z ktorej som bola unesena a manžel na vysost spokojny 🙂
Prajeme ti vela uspechov nie len po pracovnej stranke ale aj doma v sukromi
120% spokojnost 😉

Sara Wilson

6. júna 2016 at 12:17 pm

Katarinka..Fantasticky cloviecik plny pozitivnej energie a kreativity, jej praca je neskutocna a jej fantazia a napady nemaju hranic. Komunikacia s nou nemohla byt jednoduchsia a vyzdobu vam vytvori presne na vas obraz! Co sa tyka ceny – neporovnatelna s cenami niektorych agentur co su u nas prave „in“ 😉 Odozvy od hosti hovoria za vsetko – tak nadherne vyzdobenu Rotundu este nevideli 🙂 Volajte, piste, mailujte…neolutujete ! Vasi nadmieru spokojni mladomanzelaci ,Mima &Danny 🙂

Iva Martinovičová-Husárová

6. júna 2016 at 7:02 pm

Krasna vyzdoba, Katku mozem len odporucit. Hostom sa vyzdoba velmi pacila aj tym, co na svadbe neboli a videli len fotky :). Ochotna a mila osobka. Odporucam! 🙂

Jana

2. júna 2016 at 5:02 pm

Ďakujeme Katke za krásnu výzdobu, presne podľa predstavy. Aj za trpezlivosť a ochotu. Výzdoba sa všetkým veľmi páčila.

Gabika a Tomáš

16. mája 2016 at 2:49 pm

Katka, tvoja práca je úžasná! Naozaj si sa snažila čo najlepšie premeniť naše predstavy a skutočnosť bola ešte dokonalejšia. Ďakujeme za Tvoju trpezlivosť, kreativitu, krásne nápady, všetkým sa výzdoba veľmi páčila a my sme boli viac ako spokojní 🙂 Si nielen šikovnica ale aj strašne super človek a sme radi, že sme Ťa spoznali. Určite vrelo odporúčame každému – aj keď úplne neviete, čo chcete, Katka na to príde 😉 🙂
Ďakujeme!

martina hájková

13. mája 2016 at 8:07 am

Katka je úplne neskutočná, šikovná žena, môžeme len odporúčiť 🙂

Marianna Chrapčíková

9. februára 2016 at 11:02 am

Super výzdoba, super osobka, vsetko dokonale do najmensieho detailu, skvelo odvedena praca, VRELO ODPORUCAM

Miroslav Chrapčík

1. februára 2016 at 1:30 pm

Priateľsky prístup k ľuďom a profesionálny prístup k práci, najlepšie materiály na trhu. TIP TOP hovorí za všetko

Mirka_Marek

12. novembra 2015 at 5:02 pm

Katuška, je perfektna!
Dochvíľna, dotiahne detaily až dokonca, zaujímala sa o moje potreby a každú zmenu so mnou konzultovala. Keby mám svadbu ešte raz-opäť by som sa na ňu obrátila. ĎAKUJEME

Lenka_Miško

12. novembra 2015 at 2:38 pm

Veľké ĎAKUJEM patrí Katke, ktorá robila veci možné aj nemožné, aby všetko dopadlo podľa naších (teda hlavne mojich) vysnívaných predstáv. Už dávno som mala v hlave, že naša svadba sa bude niesť v tónoch farieb navy blue/gold/cuprum/white. V takýchto farbách som si totižto výrabala oznámenia a podľa toho som chcela doladiť celú svadbu. Katka mala so mnou naozaj veľkú trpezlivosť;o) Všetko sme riešili cez mail a telefón. Ja som si niečo vymyslela, Katka sa mi to snažila zohnať, urobila doma provizórnu výzdobu, nafotila a poslala mailom a takto to bolo neraz (Kati fakt klobuk dole, ako si to zvládala;o)).Katka plní sny pred Vašími očami. Keď sme vošli do sály ako mladomanželia, bola som úplne nadšená. Bolo to omnoho krajšie ako som si predstavovala. A teraz, keď si pozerám fotky v galérii, som úplne šťastná, že sme si vybrali Katku a určite ju všetkým Vám, budúce nevestičky, odporúčam. Aj vďaka Katke bola naša svadba rozprávková!

Maťa Mačasová Košťálová

11. novembra 2015 at 5:26 pm

Výzdoba na našej svadbe bola kráásna, všetkým sa moc páčila a my sme tiež boli spokojní. Ani v mojich predstavách to nebolo takto dokonalé :). O kytici ani nehovorím, krásna aj ked už je usušená. Katku môžem len a len odporučiť, ma zlaté ruky a kreatívnu mysel 😉

Ivka a Radko

28. októbra 2015 at 7:04 pm

Katka obaja Ti veľmi pekne ďakujeme za pomoc, nápady, flexibilitu a najmä pevné nervy pri výzdobe sály v náš deň. Pri mojom neustálom menení výzdoby si to Katka so mnou nevzdala a dotiahla do úspešného konca. Výzdoba sa všetkým páčila a určite Ťa Katka môžem len a len odporučiť 🙂 Ďakujeme 🙂

Pavla

23. októbra 2015 at 10:03 am

To, že som odolala firmám a agentúram na svadobnú výzdobu, dala inzerát na web a dala príležitosť niekomu mladému a šikovnému – KATKE – bola Tá najlepšia voľba!!!
Dávno som už mala predstavu o tom, ako to má celé vyzerať, nápady, ako a čo použiť. Katku som pri prvom stretnutí postavila pred hotovú vec. Spolu sme to do detailov prebrali a Katka mi dala ďalšie skvelé nápady. Bola som si istá, že to bude krásne! Dokonca aj vtedy, keď sme sa dva dni pred svadbou dozvedeli, že v hoteli nebudeme mať na výzdobu piatok/sobotu, ale len sobotu dopoludnia. Katka sľúbila, že to zvládne aj za tak krátky čas. A veru s pomocou pár aktívnych svad. hostí zvládla a bravúrne! ešte raz ĎAKUJEME!!!
Katku odporúčam úplne na 100%!!!

Marika a Kristián

20. októbra 2015 at 7:54 am

Katuška bola najlepšia voľba, akú sme si mohli vybrať. Spravila v mieste našej svadobnej hostiny rozprávkovú výzdobu. Som šťastná, že ju môžem nazvať kamarátkou, pretože presne tak sa celý čas správala, akoby sme sa roky poznali.
Ešte raz ďakujeme :*

Peťa a Gorazd

14. októbra 2015 at 7:24 pm

Katka, ďakujeme Ti za krááásnu výzdobu a ešte ochotnejšie srdce splniť naše predstavy svadobného dňa. Veľmi si všetko vážime a ešte stále spomíname na spoluprácu, ktorá bola skutočne fajn 🙂 na všetkom sme sa dohodli a uzhodli 🙂 Za všetko ešte raz ďakujeme a budeme šíriť osvetu ďalej 🙂 Máme ťa radi.

miška a peťo

13. októbra 2015 at 8:09 pm

So všetkým sme boli absolútne spokojný. S komunikáciou, Katka nám vedela so všetkým poradiť, pomôcť, neustále sme boli v kontakte. S manželom odporúčame na 100%, výzdobu všetci chválili, bola iná ako ostatné.

Natálka Kadlecová Neupauerová

30. septembra 2015 at 7:31 am

Ja som mala moznost iba cez mail spoznat Katku,poziciavala som si navleky a ine… a vela krat mi aj s inymi poradila ,inspirovala (kedze som si robila vyzdobu sama ) …skvely pristup,niet co vytknut az sa mi nechce verit ze uz je aj po tom.dakujem za vsetko

Monika

28. septembra 2015 at 9:12 pm

Katuška, veľmi pekne ďakujeme za nádhernú výzdobu, presne podľa našich predstáv. Prajeme Ti veľa takých spokojných klientov ako sme boli my. Spolupráca s tebou bola super a aj tvoje nápady na 100% 🙂 Odporúčam všetkým, ktorí chcú mať výzdobu tip-top 😉 ĎAKUJEM

Darinka

22. septembra 2015 at 3:23 pm

Katku vrelo odporucam, skvela baba, ktora vie poradit, pomoct a vie co sa patri 🙂 Jej vyzdoba bola uzasna, luxusna. Tiez komunikacia a spolupraca na vysokej urovni 🙂 Urcite by som sla do toho este raz 😉 Dakujem moc

Veronika

20. septembra 2015 at 5:02 pm

Katka, ďakujeme Ti veľmi pekne, že aj vďaka Tebe mohol byť náš výnimočný deň krásny 🙂 Ďakujeme za výbornú spoluprácu a tešíme sa na ďalšiu 🙂

Martina Hájková

7. septembra 2015 at 12:07 pm

Najšikovnejšia, najflexibilnejšia osôbka s veľmi šikovnými ručičkami. Ďakujeme za TIP-TOP výzdobu :-*

Leave a Reply